2020 január 19.
Adománygyűjtés
Adománygyűjtés

Kedves Piliscsabaiak!

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

Több szervezet számára, főként nehéz sorsú gyermekek és hajléktalan felnőttek részére kérjük a segítségüket.

2020. január 31-én, pénteken 7-13 óráig lehet leadni az adományokat a Fébé Uszoda garázsában. Kérjük, hogy KOR (méret) ÉS NEM szerint állítsák össze a csomagokat, amiket felajánlanak! Ezeket Szántó Judittal együtt fogadjuk aznap, addig is privátban kereshetnek kérdéseikkel!
A kiszállításra ugyanaznap kerül sor, 13 óra után Markóczy Zoltán és Dojcsák Tibor segítségével.
Aki szeretne csatlakozni a csomagok kiosztásához, jelezze időben, hogy a sofőrök is tudják, mennyi hely legyen szabadon.

A könnyebb kiosztás miatt arra kérjük az adakozókat, hogy a dobozokra vagy zsákokra írják rá a szervezet címét, ahová szándékoznak adományozni (alább láthatók), illetve a méret és a nem szerinti csoportosítást is. Pl.: 3-6 éves kislány ruha - nyári+ szervezet neve/címe, Férfi ruha- XXL- téli + szervezet neve/címe.

Minden évszakra való ruhát fogadunk; kérjük, csak olyat küldjenek, amit Önök is jó szívvel viselnének! Lábbelik szintén minden évszakra jöhetnek. Működő, szép állapotú játékokat a gyermekek számára szintén lehet hozni!

A szervezetek, akikkel összekapcsolódtunk:

Máltai Szeretet Szolgálat, 1033 Bp., Miklós u. 32.

BMSZKI (hajléktalanellátó szervezet): 1134, Bp., Dózsa György út 152.

Dankó utcai Wesley János szociális óvoda: 1086, Bp., Dankó u. 11.

 

 
közösségek, szociális
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.