2018 május 24.
P-ad-hoc helyzetjelentés a klotildligeti templomból
P-ad-hoc helyzetjelentés a klotildligeti templomból

A múlt vasárnapi szentmiséken a hívek már kipróbálhatták az oldalt elhelyezett új padokat. Pünkösd hétfőn pedig egyházközségi összefogással az egész templom régi padállományát kipakolták, amelyet a mátraszentimrei templom vett át Klotildligettől. Kedden pedig már meg is érkeztek az új ligeti ülőbútorok, amik a héten minden bizonnyal helyükre kerülnek!

Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen módon hozzájárul a munkálatok gyors, pontos, magas színvonalú lebonyolításához!

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.